Verzenden & retourneren

Verzenden

Bij Instyle Women's Fashion, damesmode in Purmerend hanteren wij twee verzendmethodes om het pakketje zo snel mogelijk in huis te hebben. 

  • Levering via PostNL
  • Ophalen in de winkel

Wij streven ernaar om orders die voor 12:00 uur zijn besteld, dezelfde dag nog aan PostNL af te geven. Dit geldt op doordeweekse werkdagen. Orders die in het weekend zijn geplaatst, worden op maandag verstuurd – Mits er geen vertraging wordt opgelopen, duurt de levering 1 - 3 werkdagen. Wanneer de pakketten door PostNL zijn behandeld, ontvang je een bericht met Track and Trace Code.

Verzenden is gratis vanaf €70,00. 

Retourzending versturen
De kosten voor het retour sturen van een artikel zijn voor jouw eigen rekening. Elke retourzending dient via een Track en Trace code te worden verstuurd zodat je kunt nagaan waar jouw zending zich bevindt. Retourzendingen kunnen worden gestuurd naar:

InStyle Women’s Fashion
Breedstraat 29
1441 CB Purmerend

Terug brengen in de winkel
Je kunt een artikel ook retourneren in onze winkel. Stuur een e-mail naar [email protected] met jouw naam, ordernummer, IBAN nummer en wanneer je verwacht langs te komen. Heb je meerdere artikelen besteld? Vermeld dan ook om welk(e) artikel(en) het gaat. Let op! Je ontvangt geen geld terug in de winkel als je jouw artikel daar afgeeft. Jouw geld wordt terug gestort op jouw IBAN nummer via onze Administratie. Dit duurt ongeveer 3-5 werkdagen.