Community InStyle

"Een oud pand, een pand waarin ik mijn creativiteit kan uiten." Dat was mijn wens toen het idee voor InStyle Women's Fashion opborrelde. Het moest een plek worden waar mensen verwonderd en verrast zouden zijn.

Dat is gelukt! De winkel heeft een gezellig karakter waar de huiskamersfeer goed voelbaar is. De gezellige en authentieke koffiekopjes, de heerlijke zitbank en poefjes uit een tijd van warme herinneringen in combinatie met de prachtige collectie die ik omarm, maken het een verassende winkel. Het voelt er fijn en ik ben er graag, samen met mijn team!

In de loop der jaren zijn veel klanten vaste gezichten geworden. Dat is reuze gezellig! De dagelijkse bezigheden en vooral het weer worden uitgebreid besproken. Mooie momenten worden gevierd en soms wordt er met elkaar meegehuild. Wij zijn een echte Community geworden, vandaar ook deze plek op onze webshop, welke wij nu aan het vernieuwen en verbeteren zijn. Laten we elkaar vieren!

Weet je wat ik ook zo heerlijk vind aan de Community InStyle? Dat een ieder en ik zo zichzelf kunnen zijn! Ik ga deze Pinksteren dan ook heerlijk mijn huispak en Kimono aantrekken en lekker cocoonen. Gisteravond ben ik al begonnen met ouderwets naar het Songfestival te kijken. Vandaag staat Ferry op Netflix op het lijstje, die film wil ik graag zien. Ach, ik kom de regenachtige dagen wel door!

Fijn Pinksteren!

Liefs, Saar

Reacties
t
23 May 2021
Tess Molema
Wat ziet het er mooi uit!!!
l
23 May 2021
Lorraine
Je hebt helemaal gelijk! Lekker genieten van deze dagen.
Liefs!
e
23 May 2021
Elise
Mooie site
Laat een reactie achter