En toen was ik aan de beurt...!

Afgelopen week mocht ik mijn eerste vaccinatie ontvangen. Op naar de locatie en het was gewoon een soort van raar. Net of ik langs de douane ging op naar de prik. Zo voelde het een beetje. Inmiddels ben ik een weekje verder, is het weer omgeslagen en het voorjaar lacht ons toe. Eindelijk!! Ik ga naar het terras. Dat was er nog niet van gekomen, maar ik ga nu toch echt lunchen op het terras en wat heb ik er zin in! Heerlijk met mijn vrienden ouderwets genieten van een mooi broodje, lekkere wijn en fijne gesprekken. De zon op mijn nog veel te bleke armen en benen voelen, slippertjes aan en het is goed. Het is goed omdat iedereen hiermee te maken heeft. Wij horen niet anders bij ons in de paskamers. Maar ja, we zijn ook lang niet weg geweest en het voorjaar was nou eenmaal niet zo bijster bijzonder. 

In de kast pronken de zomerse jurken, ook die komen er nu eindelijk eruit maar natuurlijk is er deze week ook weer veel nieuws binnen gekomen. De prachtige bloemenprint van Mos Mosh is ook super mooi en heerlijk vrolijk. De nieuwste JC Sophie collectie met zijn glansrijke stoffen is fantastisch. Goede omslagdoeken erom heen in vrolijke kleurtjes en het is af. Wat is mode toch heerlijk.

Liefs Saar

PS: Word jij ook zo blij van zo'n heerlijk pak, zoals ik op de foto draag? De top en pantalon staan nu ook op de webshop! 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter